Succesvol schoolkamp groep 7-8

Wethouder Moorman enthousiast over de Rivieren
30 september 2020
Inspectie dolenthousiast over onderwijsontwikkeling De Rivieren
24 oktober 2020
Wethouder Moorman enthousiast over de Rivieren
30 september 2020
Inspectie dolenthousiast over onderwijsontwikkeling De Rivieren
24 oktober 2020
 

Met een heleboel mooie herinneringen op zak, kijken we met plezier terug op een fantastisch schoolkamp in Bladel afgelopen week. Wat hebben we genoten van de omgeving en van elkaar en wat is de groep naar elkaar toegegroeid. Een korte terugblik. Weer of geen weer, elke dag stapten groep 7 en 8 de natuur in. Laarzen aan de voeten, verstopt in warme regenjassen, verkenden we het bos, en leerden we van alles over de natuur en over Zwarte Kaat. Er werden beesten verzorgd, herinneringen gemaakt, lekker gezond gegeten en gedronken, en er werd zelf brood gemaakt. En zoals dat bij elk schoolkamp hoort, werd er ook volop corvee gedaan. Het kamp werd afgesloten met een spetterende gala-avond inclusief een chique drie-gangen diner, opgediend door de leerkrachten. Kortom, een geslaagde kampweek, waarvan iedereen genoten heeft.

Succesvol schoolkamp groep 7-8
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.