Naschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar

Naschoolse opvang de Rivieren bevindt zich in een eigen gebouw (Het Viertje) op het ruime schoolplein van Daltonbasisschool de Rivieren. De kinderen worden van school gehaald door hun vaste groepsleidsters, waarna ze op onze naschoolse opvang na een drukke schooldag heerlijk kunnen ontspannen.

De groepsruimte kenmerkt zich door zijn eigentijdse, huiselijke en warme uitstraling. Aan tafel gebruiken kinderen gezamenlijk de maaltijd en kunnen zij knutselen of spelletjes spelen. Daarnaast zijn er verschillende hoeken waar de kinderen kunnen spelen. Zo is er een verkleedhoek en een hoek met tekentafel. Een zithoek met comfortabele sofa, heerlijke grote kussens en een warm vloerkleed creëren een huiselijke sfeer. Naast de groepsruimte hebben de kinderen een complete gymzaal tot hun beschikking als extra speelruimte. Hier hebben de kinderen alle ruimte om bijvoorbeeld te bouwen of dansen. Daarnaast worden er in de gymzaal regelmatig sport en bewegingspellen gedaan. Als het weer het toelaat zijn wij te vinden op het ruime schoolplein om de locatie heen.

De binnen- en buitenruimte voldoen uiteraard aan alle wettelijk vastgestelde veiligheids- en hygiëneregels. De naschoolse opvang heeft één groep met ruimte voor 22 kinderen.

De Rivieren – NSO
Lekstraat 35
1079 EM Amsterdam
derivieren@kleintjezuid.nl

Telefoon groepen: 020- 3090650/601

Openingstijden:
open tot 19:00
 
Voor meer informatie, klik dan hier >