Wethouder Moorman enthousiast over de Rivieren

Groep 8 opent Nationaal Schoolontbijt
15 november 2019
Succesvol schoolkamp groep 7-8
5 oktober 2020
Groep 8 opent Nationaal Schoolontbijt
15 november 2019
Succesvol schoolkamp groep 7-8
5 oktober 2020
 

Hoog bezoek afgelopen vrijdag op De Rivieren. Wethouder Marjolein Moorman van Onderwijs bezocht de school om te praten over de diversiteit in het onderwijs, de onderwijsinnovatie en het leren in een groene omgeving.

Om de wethouder een warm welkom te heten, werd er soep gekookt met verse ingrediënten rechtstreeks uit de moestuin. Daarnaast kreeg  de wethouder een enthousiaste rondleiding van de kinderen door de buurt en door de school.  Ook was er een ontmoeting met ouders en werden er gesprekken gevoerd met het team.

De wethouder was duidelijk enthousiast. Via Instagram deelde ze: “Wat een heerlijk bezoek aan De Rivieren Amsterdam. Ik werd verwelkomd door leerlingen die mij hun groene schoolplein lieten zien, we maakten een wandeling door de buurt en spraken met de buren. Ik sprak met ouders over de diversiteit van de school en er werd ook nog soep gekookt door de stadsboerinnen op het schoolplein met kruiden uit de schooltuintjes.” Na afloop bedankte de wethouder de school voor het “ontzettend leuke en inspirerende werkbezoek, waarbij ze diep onder de indruk was geraakt van de energie en vernieuwingskracht die de school uitstraalt!”  

Wethouder Moorman enthousiast over de Rivieren
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.