Zomer Oogst Feest
24 juni 2019
Wethouder Moorman enthousiast over de Rivieren
30 september 2020
Zomer Oogst Feest
24 juni 2019
Wethouder Moorman enthousiast over de Rivieren
30 september 2020
 

Groep 8 opent het Nationaal Schoolontbijt in het Concertgebouw


De landelijke opening van het Nationaal Schoolontbijt was in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Onze groep 8 verzorgde samen met het Concertgebouworkest de aftrap.Onder begeleiding van Willeke Alberti en haar lied "Glimlach van een kind" werden de kinderen verwelkomd in de grote zaal van het Koninklijk Concertgebouw. De kinderen namen plaats aan een lange tafel op het podium voor het Concertgebouworkest. Daar ontbeten de kinderen, terwijl het orkest diverse stukken in divers tempo speelde. Het thema dit jaar was ‘neem de tijd voor je ontbijt’.

Voor de kinderen was het een ochtend met veel indrukken. Zeg nou zelf, wie krijgt nou de kans om te ontbijten in het Concertgebouw waar een 80-koppig groot orkest voor je speelt en waar diverse camera's op je gericht zijn?! Een ervaring voor het leven!

Klik op de onderstaande links voor alle aandacht die de media hiervoor heeft gehad:
NOS.nl
Jeugdjournaal
Het Parool
Metro Nieuws
Concertgebouw
Groep 8 opent Nationaal Schoolontbijt
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.