Nieuwsbrief 1 | nov/dec 2020

Start nieuw thema Echt Nederland!!
27 oktober 2020
Weer volop focus op Daltononderwijs
13 november 2020
Start nieuw thema Echt Nederland!!
27 oktober 2020
Weer volop focus op Daltononderwijs
13 november 2020
We zijn actiever dan ooit op social media en op onze website. We zouden het superleuk vinden als jullie ons zouden volgen.

Daar is ‘ie dan. De eerste nieuwsbrief in echte Rivierenstijl. De herfstvakantie is alweer voorbij, dus het is hoog tijd om jullie een update te geven van alle leuke en mooie dingen die we alweer hebben gedaan. Deze nieuwsbrief staat daarom boordevol leuke nieuwtjes, een terugblik op de eerste periode, en je vindt er een aantal nieuwe gezichten in de school. Deze keer vul ik de nieuwsbrief met input uit het team. De volgende nieuwsbrief zal mede gevuld worden door de leerlingen. De redactie staat zelfs al te trappelen om aan de slag te gaan. Maar dat zie je volgende keer wel. We hopen voor nu dat de nieuwsbrief een mooie aanvulling op de overige informatievoorzieningen we wensen je heel veel leesplezier toe!

We zijn actiever dan ooit op social media en op onze website. We laten foto’s zien, houden je op de hoogte van alle activiteiten, vertellen je de nieuwtjes en laten wat zien van het verhaal achter ons bijzondere onderwijsconcept. We zouden het superleuk vinden als jullie ons zouden volgen. Neem gerust eens een kijkje op onze Instagram: de_rivieren_amsterdam en op onze Facebookpagina: derivierenamsterdam. Enne, heb je zelf nog een leuk nieuwtje of een foto waar de school bij betrokken is, vergeet ons dan niet te taggen.
Nieuwsbrief 1 | nov/dec 2020
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.