parallax background

Kinderboeken week van start!

Basiskwaliteit op orde
25 juli 2017
Opening ouderkamer: De Rivierenpunt
18 oktober 2017
Basiskwaliteit op orde
25 juli 2017
Opening ouderkamer: De Rivierenpunt
18 oktober 2017
 

Op woensdag 4 oktober gaat de Kinderboekenweek van start! Dit keer is het thema gruwelijk eng!

Op Daltonschool De Rivieren vinden we lezen erg belangrijk en daarom besteden we veel aandacht aan de Kinderboekenweek. Naast veel, vooral enge en griezelige boeken (voor)lezen, organiseren we ook veel leuke activiteiten.

Onze ouders komen in actie en geven workshops tijdens de doe-mee middag, we reiken de goudenpenseel en gouden griffel uit, voor de beste beeldende en schrijfopdracht. Op de kleedjesmarkt kunnen kinderen hun 2e handsboeken verkopen en we maken ons weer op voor de afsluitende Rivierenshow, waar onze leerlingen hun talent laten zien. Nieuw dit jaar is de opening van het zwerfboekenstation. Hier kunnen kinderen hun boeken ruilen tegen andere boeken.

Check hier met welke projecten we bezig zijn!

Kinderboeken week van start!
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.