Vacature Leerkracht Middenbouw

Jaarverslag MR 2020-2021
6 oktober 2021
Vacature De Rivieren
Vacature Onderwijsassistent Middenbouw
5 november 2021
Jaarverslag MR 2020-2021
6 oktober 2021
Vacature De Rivieren
Vacature Onderwijsassistent Middenbouw
5 november 2021

Vacature Leerkracht Middenbouw (per direct)

Ben jij klaar voor de toekomst? Geloof jij ook niet in de gemiddelde leerling? Heb je ook het gevoel dat het klassieke onderwijssysteem niet meer past bij de huidige generatie kinderen? En heb je ook de wil om dat te veranderen?

Dan ben je bij Daltonbasisschool De Rivieren aan het juiste adres! Wij hebben namelijk per direct een vacature op onze middenbouw. Klik hieronder voor meer informatie over deze vacature of neem direct contact op met onze directeur Arno Methorst.

Direct naar vacature >>

Vacature Leerkracht Middenbouw
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.