Tussen schoolse opvang

Ook dit schooljaar werkt de  Rivieren volgens het rooster met vier gelijke schooldagen en een vrije woensdag middag. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen de leerlingen gebruik maken van de Tussen Schoolse Opvang. (TSO).

Het overblijven op school wordt verzorgd door Kinderstralen, Lunchen op school. Voor meer informatie en om uw kind(eren) in te schrijven klikt u hier.

 

Slimlunchen

Vanaf maandag 16 januari kunnen er via Slimlunchen.nl lunches besteld worden. Het concept is als volgt:

Veel ouders vragen zich regelmatig af wat ze kunnen doen om hun kind gezond te houden of om iedere dag iets anders te verzinnen voor de lunchbox dat gezond is én lekker én afwisselend én voldoende én betaalbaar? (Om nog maar te zwijgen van de tijd die het nu vaak ‘s ochtends kost om die lunch te maken terwijl je liever gezellig, rustig met je kind zou willen ontbijten). Daar is nu een oplossing voor gevonden die we ook op onze school graag aan jullie willen aanbieden.

Slimlunchen is een bedrijf dat lekkere, gezonde lunches maakt voor basisschoolleerlingen. De lunches zijn aantrekkelijk voor kinderen en zijn zo betaalbaar mogelijk gemaakt (€2,50). De lunch wordt dagelijks vers gemaakt (door een professionele cateraar) en vlak voor lunchtijd afgeleverd bij de klas van je kind. Zo weet je zeker dat je kind elke dag lekker én gezond luncht. Bovendien scheelt het boodschappen en tijd.

 

Basisschool De Rivieren

Lekstraat 35-37
1079 EM Amsterdam

Tel.: 020 - 664 12 67
E-mail: Info.deRivieren@amosonderwijs.nl