Leerkracht

groep 8

Ik ben Meester Rob. Natuurlijk kan ik hier heel veel neerzetten over wat ik allemaal heb meegemaakt, maar het is misschien handig om een lijstje te maken

Ik ben heel lang geleden geboren in Haarlem, dat was in 1956. Kun je dus zelf wel uitrekenen hoe oud ik ben. Ik heb 2 broers en ben opgegroeid in Heemstede. Na mijn VO school ben naar de Pabo gegaan, dat is een opleiding voor onderwijzers. In Aalsmeer heb ik het eerst voor de klas gestaan. Dat was in een onderbouw. Ik ben daar ook directeur geworden. Vanuit Aalsmeer ben ik naar Lisse gegaan om daar directeur te worden van een Jenaplanschool. Na die leuke tijd een paar jaar niet in het onderwijs, maar bedrijfsleider van een grote fabriek, met ongeveer 800 mensen. Toch wilde ik weer terug naar het onderwijs en nu werk ik al een paar jaar in Amsterdam. Eerst in West, daarna in Noord en nu in Zuid waar ik het erg naar mijn zin heb.

Ik woon samen met Lieneke, mijn vriendin in Lisse.

Wij hebben drie kinderen, Hester, Menno en Vincent. Zij zijn allemaal getrouwd en hebben ook kinderen. Ik ben dus opa!  Wij hebben 6 kleinkinderen. Stijn is 5 jaar, Julia is 3, Ties is 1, Amber en Evy een tweeling ook van 1 jaar en Jasper ook bijna 1 jaar oud. Geweldig.

Mijn hobby´s zijn postzegels sparen en sport. Ik ben een grote fan van Fyenoord. Mag je haast niet zeggen in Amsterdam, maar ja……en ook vind ik werken in de tuin heel fijn. Wij hebben twee katten en heel veel vissen, in de tuin en in een aquarium als huisdieren.

Ik hoop dat je nu iets meer van mij weet. Ik heb het reuze naar mijn zin op De Rivieren en hoop hier nog wel een paar jaar te blijven.

Basisschool De Rivieren

Lekstraat 35-37
1079 EM Amsterdam

Tel.: 020 - 664 12 67
E-mail: Info.deRivieren@amosonderwijs.nl