Groep 5

Welkom op de pagina van groep 5!

Wist je dat……

….de juffen van deze groep zijn juf Lia en juf Saskia zijn?  Juf Lia werkt op de dinsdagmiddag, woensdag en vrijdag voor groep 5 en juf Saskia op maandag, dinsdagmiddag en donderdag.

….in september juf Lia geopereerd wordt en ze tot en met december afwezig zijn? Juf Saskia werkt dan van maandag t/m donderdag en op vrijdag werkt meester Sten.

……juf Saskia ook kinder- en jongerencoach is? Ze coach kinderen van 5 t/m 15 jaar. Ook geeft zij verschillende trainingen. Bijvoorbeeld De Gelukskoffer-training. Deze wordt gegeven in Alkmaar, maar ook bij ons op De Rivieren! Dit staat los van het onderwijsprogramma en is dus toegankelijk voor alle kinderen van 8 t/m 12 jaar (dus ook voor kinderen die op een andere school zitten). Wil je ook een training volgen? Of wil je wat meer informatie? Neem dan een kijkje op www.cpvlinder.nl. Of stuur dan een bericht naar cpvlinder@gmail.com.

…..we gymmen op dinsdag en vrijdag?

……we met 20 kinderen in de klas zitten? Foto’s op deze website plaatsen, lukt door ons nog niet zo goed. Tot dat het wel lukt, zet juf Saskia’s de foto’s op haar eigen website (www.cpvlinder.nl op de pagina basisscholen).

…we al heel veel mooie werkjes in ons portfolio hebben zitten?

…We werken met een weektaak?

 

 

 

Basisschool De Rivieren

Lekstraat 35-37
1079 EM Amsterdam

Tel.: 020 - 664 12 67
E-mail: Info.deRivieren@amosonderwijs.nl